Tot slot

Het zit er weer op! De lange harde natte trainingskilometers hebben geloond en E2Team heeft de 2e deelname aan de Adidas TransAlp Challenge met succes afgerond! Het was zwaarder dan vorig jaar, maar we hebben elk bolletje pijltje uit het roadbook gevolgd, elke bevoorrading gezien, de 17 passen overwonnen de 665km afgelegd de 22.450m beklommen en we hebben dus ons finisher t-shirt verdiend.

Maar naast deze cijfertjes was het vooral weer een onvergetelijk evenement met vele anekdotes. "Anja en Hilde die op de Idjoch moeten vluchten voor een groep geiten die het op hun picknick gemunt hebben", "Cass Bike Zoersel team dat voor ons de chocolade zocht bij de bevoorrading", "Reevax die ons aan een bike wash helpen met gewijd water van meneer pastoor", "Vader en zoon Gielen op de TAX tandem die ons uit de wind zetten... maar het was wel 10% bergop", "Hoe staat het vandaag met de EPO spiegel?",...

Maar eigenlijk verdient iedereen die zijn steentje hierbij heeft bijgedragen een finisher t-shirt. Want zonder de goede zorgen van E2Team mobiel Anja en Hilde was het ons nooit gelukt! Bedankt!

Verder speciale dank aan Sandrine voor het bijwerken van de website, onze (overbezorgde) ouders om onze zotte kuren te verdragen, Dieteren voor de Multivan, Smout voor het reserve materiaal, Mavic voor het onderhoud van onze CrossMax wielen, speakers Sven en Zoran voor de aanmoedigingen, alle collega teams die deze zware 8 dagen draaglijk gemaakt hebben, alle E2Team fans aan de finish in Riva en op het thuisfront die ons (zelfs op afstand) motiveren om deze zotte kuren te doen... (Carl, ik stink nog naar uwe schuimwijn) Allemaal van harte bedankt!!!

En volgend jaar? Tja, we hebben gehoord dat er een 8e TransAlp komt, maar laat ons eerst even bekomen van dit avontuur...

Eddy (27-07-04)

English
Adidas TransAlp 2005
We leven nog!!
Een goede start
En 2005 brengt...
Adidas TransAlp 2004
Meer...
Programma 2006
Programma 2005
Programma 2004
Meer...
Berichten lezen
Bericht schrijven
Team members
De hardware
De mudware
Filip Meirhaeghe 05
Raid Hautes Fagnes 05
Hagelandse Crono 05
Willingen 2005
Ronde van Vlaanderen
Riva 2004
Ronde van Vlaanderen
Meer...
Adidas TransAlp 2005
Adidas TransAlp 2004
Houffa Worldcup
Riva 2004
Mudbike?! Snowbike!!
Project Mudbike
Adidas TransAlp 2003
Meer...
E2Team Links