Dag 5: Keelpijn

Gisteren gaan slapen met lichte keelpijn. Dat regenweer en koude wind doen een mens in form geen goed. Natuurlijk heb ik direct de nodige medicatie gepakt, maar het heeft met 's nachts toch wat wakker gehouden. Niet goed dus. Voor het ontbijt hebben we een 'voucher' gekregen van hotel Waldheim. We zitten daar met slechts enkele teams aan een buffet... pure luxe! En ja, met choco natuurlijk :-)

Vandaag gaan we eerst een stukje Dolomiti Superbike rijden. Dat is voor ons bekend terrein dus en de beklimming is niet al te steil. In totaal staan er wel 94km op het programma, maar we hopen om toch op tijd binnen te zijn om wat meer tijd te hebben voor recuperatie en de fietsen eens onder handen te nemen.

De klim naar de Platzswieze gaat zoals verwacht behoorlijk vlot. En de afdaling die volgt lijkt eindeloos... zalig! We dalen op schotter, razendsnelle asfalt haarspelden, single trail, bospad,... schitterende omgeving hier! Al snel staan er 50km op de teller.

De beklimming tot de Kronplatz is toch al wat zwaarder in de hete middagzon, maar die lukt ook wel. Dus vandaag is het inderdaad geen al te zware rit en het lukt! Zelfs Sven en Zoran en ook Anja en Hilde zijn verrast! We zijn te vroeg :-)

Ik ga eerst effe wat liggen, want die keelpijn wordt er niet beter op. En dan toch maar aan de bike sleutelen. Een nieuwe buitenband, trapas, voorderailleur en nog wat kabelsetjes... het was nodig! Nu maar hopen dat de bikers morgen even fit zijn als de bikes. Aan het camp zal het niet liggen. Een lekker hete douche en een afgezonderd plekje... perfect dus.

Eddy (20-07-05)

English
Adidas TransAlp 2005
We leven nog!!
Een goede start
En 2005 brengt...
Adidas TransAlp 2004
Meer...
Programma 2006
Programma 2005
Programma 2004
Meer...
Berichten lezen
Bericht schrijven
Team members
De hardware
De mudware
Filip Meirhaeghe 05
Raid Hautes Fagnes 05
Hagelandse Crono 05
Willingen 2005
Ronde van Vlaanderen
Riva 2004
Ronde van Vlaanderen
Meer...
Adidas TransAlp 2005
Adidas TransAlp 2004
Houffa Worldcup
Riva 2004
Mudbike?! Snowbike!!
Project Mudbike
Adidas TransAlp 2003
Meer...
E2Team Links